South Australia

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju South Australia

Južna Australija je država u južnom središnjem dijelu Australije.
Posebnost južne Australije je izrazito divlja priroda. Ovdje se nalaze litice Bunda, koje gledaju na 100 km Velikog australskog zaljeva, prostranost puste zemlje u ravnici Nullarbor i crvene dine u pustinji Simpson. Glavni grad je Adelaide i nazvao ga je "gradom crkava" i poznat po svojoj bogatoj kulturnoj baštini. Nalazi se u blizini vinograda doline Barossa i zaštićenih plaža poluotoka Fleurieu.
Južna Australija graniči s ostalim kopnenim državama i sa sjevernim teritorijem; na zapadu graniči s Južnom Australijom, na sjeveru od Sjevernog teritorija, jugoistočno od Viktorije, na jugu od Velike australske obale.
Cijene nekretnina za prodaju u Južnoj Australiji i posebno za domove u Adelaideu nastavljaju rasti, najnovije brojke pokazuju da je srednja vrijednost ponovno dosegla rekordnu razinu.
Prema posljednjim tromjesečnim podacima, srednja vrijednost kuće Adelaide dosegla je povijesni maksimum s porastom od 3,87% u posljednjih 12 mjeseci i 0,43% više nego u prethodnom tromjesečju.

Unatoč tom rastu, Južna Australija je i dalje najpogodnija država u Australiji i postoji mnogo pozitivnih aspekata u svemu tome.

Grad Holdfast Bay bio je općinsko područje s najboljim prinosima, s porastom vrijednosti nekretnina za 11,54% za godinu i 13,87% za kvartal.
Na periferiji s više od 10 prodaja za drugo tromjesečje 2018. i 2017., St Georges i Norwood, oboje u istočnom predgrađu Adelaidea, bili su jedina predgrađa koja su dostigla prosjek od milijun dolara. Prema istim kriterijima, Henley Beach zabilježio je najveći rast, s vrijednostima nekretnina od 23,46%.

Nedavna nadogradnja Henley Squarea bila je ogromna kartica za kupce zainteresirane za nekretnine za prodaju u Južnoj Australiji.
To je značajno poboljšalo obalni način života i sada nudi ljudima izvanredan izbor kafića, restorana, trgovina i barova te mnogo mogućnosti za prodaju nekretnina u Južnoj Australiji.

Položaj predgrađa, u neposrednoj blizini plaže, pet minuta od zračne luke, 10 minuta od Glenelga i lako dostupan iz grada, učinio ga je nevjerojatno popularnim kod širokog spektra kupaca koji traže nekretnine za prodaju u Južnoj Australiji. Mnogi ljudi u istočnim predgrađima žele se povući na plažu, tako da u predgrađe dolazi mnogo novca, a vrijednosti će zasigurno nastaviti rasti u području Henleya.

Sva obližnja predgrađa dobivaju na vrijednosti zbog svoje popularnosti, upravo kroz vrtove Seaton, Fulham i Fulham

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB